VA- direktør Morten Lerengen (fra venstre), salgsdirektør for VVS Ole Petter Klavestad og administrerende direktør Bjørn Moen i Heidenreich. Foto: Heidenreich

2020 ble rekordår for Heidenreich

Rørhandels- og installasjonsfirmaet Heidenreich melder om omsetningsrekord i fire av tolv 2020-måneder og 20 prosents omsetningsvekst i løpet av året.

Det skriver Heidenreich i en pressemelding mandag.

Selskapet beskriver 2020 som et all-time-high-år, til tross for strenge koronarestriksjoner i butikkene og en salgsorganisasjon som i store deler av året har jobbet hjemmefra.

I tillegg til omsetningsrekord i fire av tolv måneder og en total omsetningsvekst på 20 prosent i løpet av året, har Heidenreich, ifølge pressemeldingen, også redusert kostnadsgraden betydelig i 2020.

–Vi har hatt en kraftig økning hos både kjedekunder, større prosjektkunder og frittstående VA- og VVS kunder. Samtidig har vi også valgt å avslutte noen samarbeidsavtaler hvor våre forventninger ikke har blitt innfridd, skriver selskapet.

–Vi er optimistiske til hva 2021 vil bringe, og selv om koronarestriksjonene vil vare en stund fremover, tror vi at vaksineprogrammet som nå er startet, vil bringe oss raskt tilbake til normale tilstander. Det er mye som skal tas igjen i samfunnet, og Heidenreich skal være der og fortsette å hjelpe våre kunder, skriver de i pressemeldingen.