Siste quiz-sjanse: Vinn robotklipper!

QUIZ-INNSPURT: Torsdag 31 mai er siste mulighet til å  være med i konkurransen om en robotgressklipper til en verdi av 11.990 kroner. I tillegg kan du kjempe om en valgfri Birkenlisens og et flott hageantrekk.

Responsen på Hage.no's store vårquiz har vært formidabel siden den ble lansert 12. april. Over 4300 har til nå svart på spørsmål om alt fra humlearter og roser til fotball og krimhelter.

Hver dag i denne perioden har vi trukket ut dagsvinnere som har fått tilsendt en vinkjøler. Ukentlig har vi kåret vinnere som har mottatt bokpremier fra Tun Forlag eller hageredskapssett fra Fiskars.

Men de gjeveste premiene gjenstår, og de blir trukket ut blant samtlige innsendte riktige svar for hele perioden.

Robotgressklipper
Hovedpremien er en automatisk gressklipper, eller en såkalt robotklipper fra Robomow, av typen RM 510. Den egner seg til plener på 5-600 kvadratmeter og sørger for effektiv og stillegående plenklipp.

Premien er gitt av Vanning.no, som er norsk importør av Robomow.
Les også artikkelen: Vinn robotklipper i hagequizen.

Hageantrekk
Den andre hovedpremien er et hageantrekk fra Garden Girl med nikkers selebukse og hatt. Her kan du lese mer om Garden Girl, som har spesialisert seg på hageklær og utstyr for kvinner.

Birkenlisens
I tillegg trekker vi ut en valgfri startlisens til et Birkebeinerarrangement (ski, skykkel eller løp). Her kan du lese mer om Birken og de ulike arrangementene.

Byggeindustrien, som står bak hage.no, er sammen med Norcem og Leca hovedsponsor for birkebeinerarrangementene.

Avbrekk
- I tillegg til at hage.no skal gi gode råd og tips, så skal nettstedet også inspirere og gi glede. Vi synes at et lite avbrekk hver dag til noen sekunders tankevirksomhet kommer inn under det vi kaller glede, selv om det sikkert enkelte ganger også kan irritere hvis man ikke vet svaret, sier markedssjef Ragnar Sandin.

Han forteller at responsen tyder på at mange setter pris på quizen og at flere av innsenderne har lagt dette inn i sine daglige rutiner.

I juli vil det bli nye sjanser for quiz-fans, når bygg.no kjører igang sin sommerquiz.

Her kan du svare på de siste spørsmålene i hagequizen.

Lykke til!