Hagesesongen snart over

For mange er hagesesongen i ferd med å gå over. Noen steder i landet har høststormene allerede herjet, og snøen har også lagt seg på toppene mange steder. I ukene som kommer, vil stadig større deler av landet gå inn i en ny årstid. I mange hager pakker man nå vekk sommeren. Møbler stues unna, og man rydder opp for vinteren. Men bruk tiden godt. Planlegg og drøm. Det kommer snart en ny sesong.

Når vi har sett den økte tilstrømmingen til alle hagesentra og byggevarebutikker som satser på hage og utemiljø, er det ikke tvil om at mange er blitt hagefrelst dette året. Det ser vi også på alle spørsmålene vi får inn til hage.no og på trafikkøkningen på nettsiden.

Utover høsten og vinteren vil sidene bli oppdatert – og vi jobber også med nye tiltak som sikkert vil interessere både dem som driver profesjonelt med hage og utemiljø og alle andre som er opptatt av blomster, busker, trær og alt det andre man har i hagen.

Er det noen som har anlagt nye store hager og utemiljø anlegg som man ønsker å få presentert på hage.no, så ta kontakt. Alle henvendelser kan skje til redaksjonssjef Svanhild Blakstad – sb@bygg.no.