Mange spørsmål til hage.no

Marit Næss som er hageeksperten i hage.no, har i løpet av Hagemessedagene svart på hundrevis av spørsmål fra interesserte besøkende.

Helt fra starten av har hage.no hatt en spørrespalte - og i løpet av det året som snart er gått har Marit svart på en rekke spørsmål. Alle disse spørsmålene ligger lagret i arkivet vårt på hage.no. Det er mange spørsmål som går igjen. Det er kanskje ikke så rart - for man sliter med de samme problemene.

Vi har et langstrakt land - og det kan være vanskelig å svare eksakt dersom man ikke vet hvor spørreren bor. Det er viktig å opplyse om hjemstedet når man sender inn spørsmålene.

I løpet av messedagene har en rekke hageinteresserte personer lagt inn opplysninger om e-mailadresse slik at de kan få tilsendt gratis nyhetsbrev. I løpet av neste uke vil det første nyhetsbrevet fra hage.no gå ut. Der vil vi ha med alle de siste spørsmål og svar - men i tillegg vil vi også ha med en oversikt over de siste nyhetssakene vi har lagt inn på hage.no.

Man kan melde seg på dette nyhetsbrevet ved å følge påmeldingsskjemaet som ligger i en boks oppe på førstesiden til hage.no.