Nansenparken åpnet på Fornebu

I nærvær av ordfører Odd Reinsfeldt i Bærum kommune og statsråd Heidi Grande Røys ble den 200 mål store sentralparken på Fornebu offisielt åpnet tirsdag. 

Anlegget har fått navn etter en av Bærums mest betydningsfulle kulturpersonligheter gjennom tidene.

Et stort antall mennesker var møtt opp for å ta del i den offisielle åpningen av det nye parkanlegget på Fornebu tirsdag kveld. Etter en navnekonkurranse ble det avgjort hva parken skulle hete og statsråd Heidi Grande Røys presentere det nye navnet.

- Og navnet er Nansenparken! En park for sosial, kulturell og fysisk utfoldelse. Tilegnet beboere og de som ferdes på Fornebu, erklærte statsråden til stor applaus fra de fremmøtte.

Ved åpningen ble parkområdet overlevert til Fornebu Boligspar og Bærum kommune ved byråd for byutvikling Merete Agerbak-Jensen i Oslo kommune, prosjektdirektør Olaf Melbø, Statsbygg og direktør May Balkøy, Statsbygg.

- Jeg er veldig stolt av arbeidet som er gjort med dette anlegget, og jeg unner Bærum kommune denne flotte parken. Møteplasser som denne blir stadig viktigere når man bygger ut et område, enten det er i byen eller utenfor, sa Agerbak-Jensen ved overleveringen.