Lund-gruppen representert ved eierne Svein Erik Bjerkrheim (t.v.) og Pål Lund (t.h.) er enige med Lars Nilsen (i midten) om leie av nytt hovedkontor og lager på Liertoppen.

Steen og Lund flytter til Lier

Anleggsgartnerfirmaet Steen & Lund og Lund-gruppen er på flyttefot. Etter 15 år på Åskollen i Drammen, flytter de neste år sitt hovedkontor, lager og verksted til Lier.

Steen & Lund AS har skrevet leieavtale med eiendomsutviklerne Lars Nilsen og Trond Sørum. Avtalen gjelder leie av kontorlokaler og verksted, lager og utomhusarealer på Gjellebekk i Lier kommune. Lokalene ligger sentralt plassert ved E18 på Liertoppen, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Steen & Lund AS har siden starten i 1981 vært lokalisert sør for Drammen i Skoger, og de siste 15 år i Åskollen. Etter sterk vekst de senere årene er strekker nå lokalene og utendørs plass i Kniveveien ikke til. Lokalene rommer også bemanningsselskapet Ditt mannskap AS og transportfirmaet Bardalen, Steen & Lund AS. Sammen med Aakerholt, Steen & Lund AS utgjør disse Lund-gruppen. Lund-gruppen har nå ca 150 fast ansatte.

Lokalene på Liertoppen er i et eksisterende bygg som nå rendyrkes som kontorbygg og pusses opp. Avtalen med Steen & Lund AS omfatter også nybygg med verksted/ lager og utendørsarealer og gjelder fra 30.juni 2016.

– Vi ser frem til å flytte inn i nye og spesialtilpassede lokaler som passer til videre vekst og utvikling av selskapene og er enda nærmere vårt kjernemarked, sier en fornøyd eier og administrerende direktør Pål Lund.