GIR GODE HAGERÅD: Hageplanlegger og gartner Marit Næss Jørgensen svarer gratis på spørsmål fra publikum på hage.no's stand i hall D under Hagemessen. (Foto: Svanhild Blakstad)

Besøk hage.no på Hagemessen

Grubler du på et hagespørsmål? Eller vil du slå av en hageprat, delta på quiz eller bli bedre kjent med hage.no? Besøk oss på stand på Hagemessen.

Hage.no's hageekspert

Marit Næss Jørgensen er hage.no's ekspert som svarer på leserenes hagespørsmål gjennom hele året.

Hun er utdannet innen hagearkitektur og bygartnerfaget og er en profilert og populær foredragsholder året rundt.

Marit står bak nettsiden hageplanlegging.no, hvor hun planlegger og tegner hager for private og firmaer.

Hennes nyeste prosjekt er hage- og livsstilsbutikken Herr og Fru Jørgensen i Sandefjord, som hun startet opp like før påske med sin mann Geir, som også har lang fartstid fra hagebransjen.

For syvende år på rad deltar hage.no på hagemessen med egen stand, og vi ønsker besøk av alle som er interessert i hage og uterom. Både helt «grønne» og mer erfarne hagefolk er hjertelig velkomne til å avlegge oss en visitt. Du finner oss like innenfor inngangen til hall D, på stand D02-03.

Spør hageeksperten

Her kan du få gratis hagetips og råd av gartner og hageplanlegger Marit Næss Jørgensen. Hun har sin egen spalte på hage.no, hvor hun året gjennom svarer på lesernes hagespørsmål. Tjenesten er svært populær, og i sesongen har Marit hendene fulle med å svare på alle henvendelsene som kommer inn.

For at flest mulig skal få glede av hennes ekspertise, prøver vi å begrense «konsulenttiden» til maks 15 minutter pr forespørsel. Mange spørsmål kan besvares i løpet av få minutter, mens råd om hageplanlegging krever mer tid.

Send inn ditt hagespørsmål her.

Nyheter, tips og quiz
Er du interessert i nyheter, tips og spennende produkter? Hage.no viser gjerne hva nettstedet har å tilby. Ønsker du bare slå av en prat eller melde deg på vårt gratis nyhetsbrev, så legg turen innom standen vår. I kan du også delta på en enkel hagequiz på standen, hvor alle som deltar og svarer riktig et med i konkurransen om flotte hagebøker og småredskaper fra Fiskars.

Siden 2009 har hage.no samarbeidet med Norges Varemesse på Lillestrøm.

– For hage.no er det viktig å være tilstede på Hagemessen. Her møter vi et hageinteressert publikum, både forbrukere og aktører fra den grønne bransjen, sier administrerende direktør Ragnar Sandin i fagtidsskriftet Byggeindustrien, som er eierselskapet bak hage.no.

Det offisielle messemagasinet er produsert og utgitt av hage.no/Byggeindustrien. Det kan du lese digitalt her.

På standen vil du i tillegg til hageeksperten møte representanter fra redaksjonen, salgs- og markedsavdelingen.

Folksomt på hage.no's stand under Hagemessen 2014.