<p>FRA JORD TIL BORD: Trenden med å dyrke egne grønnsaker har bredt om seg, både i by og bygd. Kvaliteten på jorda du velger er alfa og omega når man skal få planter til å trives.  (Foto: Hasselfors)</p>Kvaliteten på jorden er alfa og omega når vi skal få planter til å trives. (Foto: Hasselfors)Kvaliteten på jorden er alfa og omega når vi skal få planter til å trives. (Foto: Hasselfors)Kvaliteten på jorden er alfa og omega når vi skal få planter til å trives. (Foto: Hasselfors)Kvaliteten på jorden er alfa og omega når vi skal få planter til å trives. (Foto: Hasselfors)Kvaliteten på jorden er alfa og omega når vi skal få planter til å trives. Det finnes ingen snarveier, du må ganske enkelt starte med et godt grunnlag. Ønsker du økologiske og friske grønnsaker, er det en selvfølge at du skal bruke KRAV-godkjent jord. (Foto: Hasselfors)

Velg riktig jord når du skal dyrke selv

Stadig flere velger å dyrke sine egne grønnsaker, for å være helt sikre på at det de spiser er fritt for gift. Frisk og god jord er grunnlaget for vellykket vekst.

Nå utvider Hasselfors Garden sitt økologiske sortiment med naturgjødslet såjord.

Kvaliteten på jorden er alfa og omega når vi skal få planter til å trives. Det finnes ingen snarveier, du må ganske enkelt starte med et godt grunnlag. Ønsker du økologiske og friske grønnsaker, er det en selvfølge at du skal bruke KRAV-godkjent jord, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Hasselfors Gardens økologiske sortiment utvides i 2015, med naturgjødslet såjord, en finsiktet jord som kun er svakt gjødslet med naturgjødsel. Oppskriften bygger på en jord som økologiske yrkesbønder bruker.

Med dette komplette sortiment er det nå mulig å dyrke økologisk fra frø til plante. I sortimentet finnes også grønnsakjord og urtejord, samt naturgjødslet plantejord. Dette kompletteres med et gjødselsortiment som består av gjødsel både i fast og flytende form. For å gjøre det enkelt for de som vil dyrke økologisk merker Hasselfors Garden produktene «100 % naturlig» .