Ny redaktør i Norsk Hagetidend

Tonje Waaktaar Gamst er ansatt som kommunikasjonssjef og ansvarlig redaktør for Norsk Hagetidend.

For å oppnå en mer helhetlig kommunikasjon, har Hageselskapet samorganisert ansvaret for organisasjonens kommunikasjonsarbeid.

Gamst har lang erfaring fra arbeid i ulike organisasjoner, senest fra tilsvarende stilling i Astma- og Allergiforbundet, melder Hageselskapet på sine nettsider.

Gamst har journalistisk bakgrunn, blant annet fra lokalavis, og bred kompetanse innen sosiale medier og kommunikasjonsarbeid. I Astma- og Allergiforbundet har det grøntfaglige arbeidet først og fremst vært knyttet til pollensesong og allergiproblematikk.

– Hageinteressen har vært sterkt økende de siste ti årene, og det skal bli spennende å møte våren med et helt nytt fokus, sier hun. Gamst tiltrer stillingen 1. mai.

Styrker grøntfaget
Det norske hageselskap benyttes i økende grad som en kompetanseorganisasjon på det grøntfaglige området. Dette gjør seg særlig gjeldende i samarbeid med offentlige myndigheter, forskning og media.

– Vi ønsker derfor å styrke våre ressurser for å imøtekomme etterspørselen på en bedre måte, og er glade for at nåværende kommunikasjonssjef Liv Opsahl har sagt seg villig til å lede denne satsingen, sier Hageselskapets direktør, Tove Berg. Endringen iverksettes 1. mai.