Hagegjødsel i sekker og spann

Norges mest solgte kombinasjonsgjødsel til hagebruk lanseres nå i ny og enklere forpakning.

Helgjødsel fra Norsk Naturgjødsel er satt sammen av naturgjødsel og mineralgjødsel, og gir både hurtig- og langtidsvirkende effekt for gressplen og planter. Gjødselen gir bedre struktur og luftigere jord, og er effektiv mot mose, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Produktet har i en årrekke vært solgt i sekker, men nå lanserer Norsk Naturgjødsel praktiske spann som vil gjøre det både enklere å bruke og oppbevare Helgjødselen.

- Det er ikke til å legge skjul på at Helgjødsel er et produkt som er effektivt, men som avgir lukt fra naturgjødselen. De nye 10-litersspannene har lokk som hindrer både lukt og fukt, sier markedsansvarlig Thom Ingvaldsen i Norsk Naturgjødsel AS, som understreker at det fortsatt vil bli mulig å få kjøpt produktet i sekker.

Spannene muliggjør innendørs lagring, og vil også gjøre det enklere å spre produktet på plenen uten for mye søl. Produktet er klart for markedet før påske.

Produksjonen av Helgjødsel foregår i Norsk Naturgjødsel sitt anlegg på Sele i Rogaland. Årlig produseres 150.000 sekker av denne gjødselen til privatmarkedet.