Mal enklere med nytt malesystem

Malerrullen settes direkte på malingsspannet og doseringen skjer helt automatisk via en fjernbetjening på skaftet.

Det nye verktøyet fra Bosch skal sørge for glatte vegger ved hjelp av et sprøytesystem og elektrisk malerulle.

Sprøytesystemet påfører malingen som en lett tåke, slik at resultatet skal bli helt ensartet

Rengjøringen gjøres enkelt med vann. Delene er alle enkle å skille fra hverandre og malerullen kan settes direkte på vannkranen, heter det i en pressemelding fra Bosch.

Sommeren er like rundt hjørnet, solen har begynt å skinne inn gjennom vinduene, og det er tid for å fornye fargene på veggene.

Til årstidens fargeoppfriskning har Bosch utviklet dette systemet som både er lett å bruke, gir et ensartet resultat og er enkelt å rengjøre.

Den elektriske malerrullen PPR 250 og sprøytemalingssystemet PFS 105 E Wallpaint dekker vegger og tak.

Et jevnt og dryppfritt resultat
Malerrullen PPR 250 gjør det lett å male vegger. Hekt pumpen på malingsspannet, og så er den klar – også til å male tak da det medfølger en forlenger til skaftet.

Malingen blir pumpet direkte fra malingsspannet ut på rullen via en slange og blir dosert i den mengde man har bruk for ved hjelp av fjernbetjeningen som er montert på skaftet. Man trenger da ikke stoppe arbeidet for å få mer maling og unngår derfor både en gjennombløt rulle og masse drypp på gulvet.

Spray med stil
Hvis det skal males på strukturerte overflater, som ellers skulle males med pensel, er PFS 105 E Wallpaint-sprøytesystemet en god løsningen.

Malingen sprøytes på i en lett tåke og dekker hjørner, kanter, stukkatur, murverk og andre uensartede flater. Sprøytestrålen er enkel å justere underveis i arbeidet og kan tilpasses i forhold til om man vil male vannrett eller loddrett, og om malingen skal påføres bredt eller smalt.

Hurtig rengjøring
Når dine vegger og tak står ferdige, skal malerrullen og sprøytesystemet rengjøres. Det tar kort tid, da man kun behøver å skille de delene som har vært i kontakt med malingen fra hverandre.

Det kan gjøres uten bruk av annet verktøy, og delene kan renses med vann. PPR 250 kan skrus direkte på vannkranen, hvilket gjør det enkelt å rense hele slangen.

Begge verktøyene blir forhandlet på byggmarkeder over hele landet.