Nye garderobetrender

Det har skjedd mye på garderobesiden de siste årene. Det er kommet nye trender og garderobene er blitt mer fargeglade og løsningene langt mer avanserte, sier Bjørn Utgård i Langlo AS til Byggeindustrien.

Nå kan vi på en langt bedre måte også etterkomme ønskene til den enkelte og garderobene kan skreddersys på en helt annen måte enn før. Om kort tid vil vi lansere et eget dataprogram som gjør at den enkelte kan sitte på sin egen dataskjerm for å designe sin egen garderobe.

Ellers er det stadig flere som velger å avsette et eget rom til garderobe. På Bygg reis Deg-messen viser vi en "Walk In"-garderobe. Etter at barna har forlatt redet er det mange som har et ekstra soverom og da brukes gjerne et slikt rom til en egen garderobe. Her finnes det mange flotte løsninger slik at man til en hver tid kan ha full kontroll over sin kleskolleksjon og sine sko.

Frontene er som sagt blitt langt mer fargerike enn før. Det brukes også mye glass i ulike varianter. Mange setter også sammen garderobene med ulike elementer. Dermed blir garderoben et spennende rom eller et spennende møbel. Det er gjerne garderoben som er det første man kommer til når man besøker noen. Da er det viktig med et godt førsteinntrykk.