Nordmenn i kø for hjørneplassert designmodell

Klima & Varmeteknikk går i bresjen når det gjelder lansering av innovative produkter på det norske markedet.

 

Carrier Diamond er en veldesignet hjørnemodell som vil gjøre de langt lettere for sjefen i huset å akseptere en varmepumpe i sitt hjem.

De tradisjonelle innedelene til varmepumpene har blitt mye penere med årene, men fremdeles er det mange som ikke ønsker disse "kassene" på veggen.

Nå kan de få montert hjørnemodellen nærmest hvor de måtte ønske, effekten vil være den samme - og på toppen av det hele er lydnivået knapt merkbart. Nå kan de få et lekkert og funksjonelt varmemøbel. Her får de samme funksjoner som på andre Carrier-modeller, som luftkjøling, oppvarming, avfuktning osv - og alt styres via en fjernkontroll.

Samtidig signaliserer forbrukeren at de er miljøvennlige og bidrar med sitt for å redusere klimatrusselen som er i ferd med å ta knekken på planeten.

- Etter introduksjonen i Europa eksploderte etterspørselen, men vi har presset på for å få denne modellen hit til Norge. Vi har oppegående forbrukere som vil ha god kvalitet i kombinasjon med utsøkt design. Vi gleder oss like mye som de kundene som allerede har satt seg på venteliste, forteller salgsansvarlig Richard Granskogli.