Tre vant tur til Ski-VM på Maxbo-messe

250 deltakere testet staketeknikken under Løvenskiold-messen på Lillestrøm i helgen. Tre heldige vinnere kan dermed pakke kofferten og reise til Ski-VM i Val di Fiemme i februar.

Kjetil Bjørge (41), som er proffansvarlig i Maxbo Hurdal, var en av tre som stakk av gårde med den gjeveste premien under den lukkede fagmessen Løvenskiold Arena. Han kan dermed glede seg til reise, opphold og billetter til øvelsene under årets Ski-VM, som går av stabelen 21-25 februar.

– Dette var skikkelig moro, og jeg må si jeg ble veldig overrasket over at jeg ble en av vinnerne. Dette er jo en fantastisk flott premie, sier Bjørge.

Staket 200 meter
Han greide å stake 200 meter på ett minutt på tredemøllen som var rigget opp på den felles standen i regi av Maxbo, Weber og Glava.

Konkurransen gikk ut på å stake lengst på ett minutt eller komme nærmest idealtid.

Bjørge er selv en ivrig skiløper med tre Birken-løp på merittlisten, og det blir noen turer i løypa gjennom vinteren.

– Jeg går to-tre skiturer i uka for å kunne spise god mat, forklarer Bjørge lattermildt til Byggeindustrien. Han gleder seg stort til turen og ser spesielt frem til å overvære langrennsøvelsene.

Populært avbrekk
– Dette var et populært og kjærkomment avbrekk i det faglige programmet, noe den store deltakelsen vitner om, sier Rune Bjerkelund i Maxbo.

Han forteller at det i løpet av tre messedager var nærmere 250 unike deltakere på stakemaskinene. Mange forsøkte seg flere ganger, både på idealtid og hvor langt de kunne stake på ett minutt.

I tillegg til stakekonkurransen, ble det også kåret vinnere i en VM-quiz som ble arrangert under messen.

Disse vant VM-tur til Val di Fiemme i stakekonkurransen:
Xhevdet Kadrijaj, XK Entreprenør – Idealtid
Kjetil Bjørge, MAXBO Hurdal – 200 m / 1 min
Marias Veslehaug, MAXBO Geilo - Idealtid

Disse vant Fischer skipakke:
Anders Stamer Glørsen, Maxbi Sinsen – 240 m / 1 min
Marius Borger, I Ø B – 230 m / 1 min
Arnt Willy Blindheim, Maxbo Idébygg
Jan Olav Bekkevold, Maxbo Sinsen

Vinnere av VM-quiz
Fischer Skipakke:
Thomas B Bø, Borum AS, Lene Engelien, Weber Stephen Nordic
Bliz solbriller:
Trond Sveberg, TS Bygg AS, Julius Kalnæs, Maxbo Flisa, Øyvind Nyhagen, Maxbo Gol, Jan Tveberg, AGA
Garmin GPS- og pulsklokke:
Pia Minker, Løvenskiold Handel AS

Sponser Norges Skiforbund
Bakgrunnen for denne konkurransen på Løvenskiold-messen, er at Maxbo, Weber og Glava er sponsorer til Norges Skiforbund, med kvinnelandslagene i langrenn og landslaget i kombinert som sponsorobjekter.

Ifølge selskapene er skiidretten en viktig og god arena for bygging og videreutvikling av respektive merkevarer. Man ønsker å utnytte overføringsverdier fra skiidretten for bedret prestasjonskultur og økt måloppnåelse.