Ramirent med årets gave til Redningsselskapet

En god tradisjon i Ramirent har vært å la kunder og ansatte få muligheten til å stemme på hvem som skal motta årets julegave fra selskapet.

For 2012 var de tre kandidatene Redningsselskapet, Bellona og Leger Uten Grenser. Redningsselskapet fikk til slutt flest stemmer, og kunne således motta et hyggelig økonomisk bidrag fra Ramirent.

­– I 2012 lanserte vi filosofien Safesolve der vi blant annet bidrar med råd og tips, utstyr og kurs for hvordan sikkerhetsnivået kan heves på byggeplassen. Vi ønsket en direkte link mot årets gave, og kandidatene som var plukket ut hadde derfor det til felles at de også er opptatt av sikkerhet, enten for mennesker eller miljøet. Vi registrerer at kunder stadig blir mer opptatt av sikkerhetsaspektet, og det er et godt tegn på at byggebransjen utvikler seg i riktig retning, sier Bjørn E. L. Larsen, administrerende direktør i Ramirent.

- Det er fjerde året at Ramirent lar kunder og ansatte får stemme over hvilken organisasjon som skal motta julegave fra selskapet. I år stemte de altså frem en organisasjon som er opptatt av sikkerhet for de som har sin arbeidsplass på sjøen eller som ferdes langs norskekysten, avslutter Larsen.