Hørning Parket overtar Woodfloor

Med øyeblikkelig virkning har Hørning Parket A/S kjøpt aktivitetene i Woodfloor og styrker dermed sin markedsplattform markant.

- Kundesegmentene er identiske, og der Hørning Parket er kjent for sine massive tregulv i den aller høyeste kvalitet, er Woodfloor markedsleder innenfor et imponerende bredt sortiment i tregulv i forskjellige konstruksjoner og typer. Begge har prosjektmarkedet som det primære markedsområde, og kjøpet av aktivitetene i Woodfloor gir oss en helt unik plattform å gå ut i markedet med, sier Hørning Parkets adm. direktør Peter Mathiasen i en pressemelding.

Woodfloor måtte gjennom en konkurs midt i november, men med fortsettelsen av aktivitetene i regi av Hørning Parket kan kundene se frem til fortsatt å bli betjent av Woodfloors tidligere salgssjef Lars Tommerup og skandinaviske distriktssjef Tomas I Lund. De er begge ansatt i Hørning Parket, og forlengst i gang med markedsbearbeidingen i et tett samarbeid med den eksisterende salgsorganisasjonen.

Hørning Parket A/S er i forveien underveis med å utvide sitt bestående handelssortiment ut fra et strategisk ønske om å kunne servicere kundeplattformen med de produkter som til enhver tid etterspørres.

- Med overtakelsen av Woodfloor-aktivitetene vil vi samlet stå med markedets sterkeste sortiment av såvel massive tregulv som lamelloppbygde gulv i alle tenkelige konstruksjoner, sier Peter Mathiasen, som gleder seg over at overtakelsen betyr en voldsom akselerasjon av den lagte strategi og en markant vekst i 2013.

- Samtidig med overtakelsen av Woodfloor-aktivitetene arbeider vi på høytrykk med å introdusere et helt nytt konsept av tregulv rettet mot privatboligmarkedet. Et konsept vi forventer å presentere i første kvartal av 2013, opplyser en optimistisk Mathiasen.