Ny LNS-ekspedisjon har besteget Kilimanjaro

29. november kl. 06:30 kom alle deltakerne fra LNS sin ekspedisjon 2 "Mykje artiar" opp på toppen av Kilimanjaro

De startet fra camp Kosovo som ligger 4.800 meter over havet kl.0.15 og hadde fullmåne. Adm. dir. Frode Nilsen sier at turen var fantastisk men tøft. Kilimanjaro ligger 5.895 meter over havet.

- At LNS har fått opp 100 prosent av alle som har prøvd, forteller mye om hvilken stå-på-vilje og guts som finnes i konsernet, sier Nilsen.

Gårsdagen gikk med på å gå ned til 3.000 meter over havet med flere hvilepauser. Turen går nå videre til safari før turen avsluttes i Zanzibar.

Bedriften «Mykje meir» med Yngvar Andersen, best kjent fra Puls på NRK, har laget treningsopplegget for hele LNS-konsernet, og den erfarne ekspedisjonslederen Jarle Trå har hatt ansvaret for LNS sin Ekspedisjon «Mykje artiar».

LNS har valgt å sette fokus på trivsel og helse på alle nivåer i organisasjonen. HMS er ikke bare firmarutiner, men også egne holdninger. God form er et godt grunnlag for god helse i en krevende bransje. Det er tilrettelagt med rådgivning og personlige treningstips og kostholdsråd for alle ansatte. Høsten 2012 har LNS gjennomført to gruppeturer til Kilimanjaro.

- Dette er et ledd i å inspirere til og til å stille krav til fysisk aktivitet for alle våre ansatte. LNS har et ønske om å bruke opplegget i et langsiktig helseperspektiv for alle ansatte hvor friskhetsgrad kan være et stikkord. Erfaringene så langt er gode og det er etablert treningsgrupper, lokale toppturer og lokalt tilpassede opplegg rundt i bedriftene som er spredd over hele verden, skriver selskapet i en pressemelding.