Bygg og Bevar deler ut pris på 50 000 kr

Nå lanseres Bygg og Bevar-prisen. De riktige valgene og løsningene under utførelse er helt sentralt for at landets gamle hus skal ivaretas for framtida.

Bygg og Bevar-prisen er en belønning og oppmuntring for å velge gode løsninger og formidle rett kunnskap for gamle hus. Nå kan du foreslå din kandidat.

Det er åpent for alle å foreslå kandidater til prisen. Frist for å foreslå kandidater er torsdag 29. november kl 12. En fagjury vil gå igjennom alle forslagene og nominere 3 kandidater og vinneren offentliggjøres under et arrangement 7. desember kl 13. i Næringslivets Hus.

Hvem kan motta prisen?
Bygg og Bevar-prisen deles ut til bedrifter som utmerker seg med valg av gode løsninger i samsvar med bygningens stil, alder, konstruksjon, materialbruk og lokale egenartBedrifter som aktivt jobber med kompetanseheving blant ansatte innen byggeskikk og håndverk.Organisasjoner/institusjoner/foreninger eller enkeltpersoner som utmerker seg innen formidling av praktisk kulturminnevernProsjekter som er brukt som læringsarenaer og/eller fremmer tverrfaglighet innen tradisjonshåndverk

Prisen gjelder leveranser til både det offentlige- og private markedet, samt forbrukermarkedet, på bakgrunn av aktive prosjekter i inneværende år.

50 000 kr
Prisen består av et flott diplom og en pengepremie på kroner 50 000. Prispengene skal brukes til kompetanseutvikling for vinneren.

Fagjuryen består av:
Sjur Mehlum - Riksantikvaren
Per Helge Pedersen - Byggeindustrien/ bygg.no
Kari-Marte Reisz Frøyset - Magasinet Gamle Hus, Hager & Interiør

Foreslå kandidater
Send ditt forslag med begrunnelse på mail til post@byggogbevar.no

eller send ditt forslag til:
Bygg og Bevar
postboks 7187 Majorstuen
0307 Oslo