Randi Egeland slutter i AS Betong

Den profilerte og dyktige sjefen i AS Betong, Randi Egeland, har sluttet for å starte som daglig leder i Hå Element på Varhaug.

Egeland har i årevis vært en pådriver – ikke minst for å utvikle gode og varige fasadeløsninger i betong. Dette arbeidet har gitt både henne og AS Betong mange flotte priser og stor anerkjennelse. Mange arkitekter og byggherrer er fulle av lovord for mange av løsningene.

Egeland har også engasjert seg sterkt i betongbransjens organisasjoner. Hun er nå styreleder i betongelementforeningen. I dag fikk vi følgende melding:

"Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Fredag 16. november avsluttes et 33 år langt arbeidsforhold med AS Betong. Jeg har valgt å søke nye utfordringer - i samme bransje, men med litt mindre forhold, som daglig leder hos Hå Element på Varhaug. Det er vemodig å slutte i AS Betong, samtidig som jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i yrkeslivet.

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke for et svært godt samarbeid med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Det har vært et privilegium å jobbe med så mange gode og kompetanserike mennesker.

Med vennlig hilsen

Randi Egeland"