Full fart på nye Superkuben

Siden høstferien har 1. til 4. klasse på Majorstuen skole inntatt Superkuben på Skøyen, og etter noen uker i drift er både elever og ansatte storfornøyd med det nye tilbygget.

- Både vi i ledelsen og ikke minst elevene er veldig fornøyd og trives meget godt her på Superkuben som er et tilbygg på Skøyen skole. Jeg er spesielt imponert over hvor god luft det er her inne, sammen med den gode akustikken og isolasjonen - ettersom vi merker lite til støy og lignende fra ganger og klasserom, forteller Mona Bjørnstad, undervisningsinspektør ved Majorstuen skole, og utdyper:

- Etter innflyttingen har vi funnet oss godt til rette og trivselen er høy. Jeg ønsker også å trekke frem hvor takknemlige vi er for gjestfriheten Skøyen skole har vist oss, som blant annet lar oss ha gym i gymsalen deres, sier hun. Undervisningsinspektøren legger heller ikke skjul på at det er fint for både lærere og elever å være i mer landlige omgivelser i nærheten av Frognerparken etter at de flyttet fra Majorstuen skole i Kirkeveien.

Majorstuen skole gjennomgår nå en omfattende rehabilitering, og elevene på første til fjerde trinn er derfor plassert på Superkuben på Skøyen frem til arbeidet er over. Om to år, når Majorstuen skole står klar, blir de flotte lokalene overtatt av elevene ved Skøyen skole, i henhold til skolebehovsplanen.