Øie blir JM

Entreprenøren og boligbyggeren Øie bytter navn til JM og blir dermed en integrert del av et av Skandinavias største boligbyggerselskap.

- Integrasjonen er en viktig del av JMs strategi for offensiv vekst i boligutvikling på Romerike, sier regionssjef Ronny Engebretsen i JM.

Daglig leder i Øie, Ronny Engebretsen, har klare planer for hvordan JM skal vokse videre i regionen han leder. Fra før har han vært med å utvikle flere av sentraene i regionen. Nå vil han bidra til ytterligere vekst og utvikling på Romerike.

- Når Øie nå fra 1. januar 2013 blir JM vil vi fortsette å gi kundene den gode kvaliteten i prosjekt og gjennomføring som vi har gjort i alle år. I tillegg får vi enda større muskler i forhold til videre vekst. Vi i JM skal definitivt sette vårt preg på utviklingen i regionen, sier Engebretsen.

Han presiserer at organisasjonen og kundene nå vil nyte godt av JMs aller fremste kvaliteter, blant annet selskapets kompetanse og gjennomføringsmodell i utviklingen fra tomteareal til gode bomiljø og løsninger.

- I tillegg til gode verktøy for boligutvikling, har JM også en ikke ubetydelig Entreprenørvirksomhet i Stockholm som vi samarbeider tett med. Vi har vært entreprenører i mer enn 55 år, og skal fortsatt være foretrukken entreprenør for våre nåværende og fremtidige samarbeidspartnere, poengterer Engebretsen videre.

- Vi har blant annet i dag, 25. oktober hatt gleden av å overrekke, og være med på åpningen av nye Strømmen Storsenter som vi har bygget for Olav Thon. Vi har i tillegg mange nye spennende prosjekter som kommer nå fra han og andre aktører. Foruten satsing på entreprenørvirksomhet, skal vi også være boligutvikleren i vår region. JMs tydelige fokus på smarte kvadrat og bomiljøer tror vi boligmarkedet vil oppleve svært positivt. Sterk miljøprofil En annen styrke ved JM er selskapets engasjement og ikke minst gjennomføringskraft innenfor miljøtilpasninger, sier han.

- Alle boliger som leveres fra JM fremover vil være 25 prosent mer energieffektive enn dagens myndighetskrav tilsier. Slike standarder er vanskelige å gjennomføre for mindre selskaper. Vi er stolte av klimabidraget dette vil gi, sier Engebretsen.

- Innføringen av standarden om 25 prosent mer energieffektive boliger enn det myndighetskravene i dag tilsier er et resultat av JMs langsiktighet og offensivitet i markedet. Lavenergihus er miljøriktig, mer fremtidsrettet og gir lavere oppvarmingsutgifter. Det kommer boligeierne til gode. Boligkjøperne vil oppleve at merkostnadene ved disse boligene er inntjent etter noen få år, mener selskapet som tror at myndighetene vil følge etter og øke sine krav til energieffektivitet for boliger. JM ønsker å ligge i forkant av denne utviklingen, sier han.