Reinertsen vinner nytt OBOS-prosjekt

Reinertsen AS inngår kontrakt med OBOS Nye Hjem om utbygging av første byggetrinn, i OBOS’ nye boligprosjekt i Trondheim, Ladebyhagen. Kontrakten har en verdi på 189 millioner.

Ladebyhagen får rundt 450 leiligheter, i tillegg til kontorbygg og flere mindre forretningsarealer. Allerede 25. oktober går startskuddet for salget av de første leilighetene. Byggestart er april 2013, og leilighetene skal stå klare for innflytting i september/oktober 2014.

– Vi er svært fornøyde med å ha vunnet kontrakten om byggetrinn 1 på Ladebyhagen. Vi skal bygge ut 72 leiligheter fordelt på to boligblokker, forteller Kristian Reinertsen i Reinertsen Divisjon Entreprise.

I kontrakten ligger det også utbygging av næringsareal på gateplan og felles kjeller for bilparkering, sykkelparkering og boder. Totalt bruttoareal for byggetrinn 1 er ca 11.000 m2. Hele prosjektet tilknyttes fjernvarme.

Lade har utviklet seg til å bli en attraktiv bydel.

De nye leilighetene vil ha en god standard med moderne løsninger, og flere av leilighetene vil være gjennomgående. Hovedmateriale i faseadene er hvit tegl, med detaljer i glass og stål.

I prosjektet vil Reinertsen bruke hele bredden i sin landbaserte virksomhet. Den trondheimsbaserte familiebedriften tar i bruk egne arkitekter i datterselskapet tegn_3, eget prosjekteringsteam og har selv regien på utførelse. Utbyggingen av Ladebyhagen føyer seg inn i rekken av gode samarbeidsprosjekter mellom OBOS Nye Hjem og Reinertsen AS. To organisasjoner som etter hvert har blitt godt kjent, og har funnet en god sammarbeidsform.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med OBOS på nok et prosjekt. OBOS gir oss mye handlefrihet til å gjennomføre de løsningene vi mener er mest hensiktsmessige. Samtidig gir de som klare rammer på hva som skal til, for å lage gode boliger. Vi er stolte av den tillit OBOS utviser konstellasjonen tegn_3 og Reinertsen, og vi ser frem til å utvikle og bygge nok et spennende prosjekt, sier Kristian Reinertsen.