Saltdalshytta etablerer seg i Gudbrandsdalen

Saltdalshytta etablerer nytt kontor i sentrum av Lillehammer etter økende pågang i Gudbrandsdalen.

Det nye kontoret skal gjøre Saltdalshytta mer tilgjengelig for gamle og nye kunder i regionen.

- Saltdalshytta er endelig på plass i Gudbrandsdalen. Vi blir mer tilgjengelig både for de som bygger våre hytter i området, og de som er på jakt etter ny hytte, sier Jo Roger Bergheim, daglig leder på det nye Lillehammerkontoret.

Kontoret skal bistå med informasjon og valg av hytte, samt være kontaktpunkt i byggeprosesser. Saltdalshytta er allerede aktiv i regionen, blant annet er et nytt hyttefelt klart til salg i Slåseterlia på Hafjell og i Birkebeinerbakken på Sjusjøen.

- Dette nye kontoret er en direkte følge av økende etterspørsel på Østlandet, og at vi har økt fokus på landsdelen. Et nytt kontor i Gudbrandsdalen har vært viktig for oss. Vi håper også det vil gi flere arbeidsplasser i regionen. Allerede fra nyttår ansetter vi én til på kontoret på Lillehammer, sier Stein Erik Heggset, salgssjef i Saltdalshytta

Kontoret åpnet 11. oktober. Allerede 16. oktober holder Saltdalshytta informasjonsmøte på Lillehammer. Bergheim og Saltdalshytta informerer da om hyttene og prosjekter i regionen. Informasjonsmøtene er åpne for alle.

Visningshytter vil bli bygd flere steder i regionen. Disse vil være åpne for publikum når de er ferdigstilt.