Clarion Hotel Bergen Airport utvides for 180 mill

Petter A. Stordalen satser videre i Bergen. Nå utvides Clarion Hotel Bergen Airport med 100 nye rom og utvidet konferanseareal. Stordalen lover premie til førstemann som besøker hotellet etter utvidelsen.

Fakta:

- Antall rom etter utvidelsen: 300

- Største konferansesal etter utvidelsen: 800 kvm

- Konferansekapasitet: 1700 personer

- I tillegg renoveres bar og restaurant

- Nytt og utvidet treningssenter

- Både kapasiteten på flyplassen og flyplasshotellet er sprengt, og en utvidelse er nødvendig for å kunne gi plass til alle som ønsker å bo og møtes på flyplassen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som står bak Clarion kjeden.

Clarion Hotel Bergen Airport ble åpnet i 2007. Nå utvider hotellet fra 200 til 300 rom, og konferansekapasiteten fra 1200 til 1700 personer. Årsaken er stor pågang og forventet vekst, blant annet som følge av utvidelsen av Bergen Lufthavn Flesland Flyplass. Når den nye terminalen står ferdig om to år, har flyplassen kapasitet til å ta i mot 7,5 millioner reisende i året. I tillegg yrer det lokal næringslivet. Blant annet skal Odfjell Drilling bygge nytt hovedkontor på Kokstad, like ved Flesland

- Vi er meget fornøyde med samarbeidet med Nordic Choice Hotels. Clarion Hotel Bergen Airport er kanskje Norges fineste flyplasshotell , sier daglig leder i Flesland Eiendom, Alf Sognefest.

Det er ikke bare romkapasiteten som øker. Med utvidelsen vil Bergen få nytt konferansesenter, noe hotelldirektør Sølvi Solmunde er fornøyd med. Største konferansesal blir på ca. 800 kvm.

- Møtetrenden med å stirre inn i et webkamera er forbi. Folk vil oppleve magiske møter. Derfor er vi helt sikre på at denne utvidelsen er helt riktig, sier Solmunde. Hotellet vil også få en splitter ny restaurant, bar og utvidet treningssenter.

- Vi fornyer og utvider. I Nordic Choice kaller vi det for Bergens åttende fjell! Derfor vil den første som går over alle fjellene, inkludert Clarion Hotel Bergen Airport, få et diplom og gratis middag av oss, avslutter Stordalen.

Nordic Choice Hotels har fem hoteller i Bergen. Tidligere i år ble det klart at kapasiteten utvides på Quality Hotel Edvard Grieg. Nå står Clarion Hotel Bergen Airport for tur. Nye Clarion Hotel Bergen Airport står ferdig 2014.