Ny adm. dir. i YIT

Anders Bredesen er utnevnt til konstituert administrerende direktør i YIT AS

Administrerende direktør Trygve Bruno Thøgersen har sagt opp sin stilling i YIT AS etter til sammen 30 år i selskapet. Han har de siste 3 år vært selskapets administrerende direktør. Sluttdato er ikke endelig fastsatt og Bruno Thøgersen vil bidra til å sluttføre flere oppgaver og aktiviteter før han forlater selskapet. Han går til stillingen som administrerende direktør i Icopal Norge AS.

Anders Bredesen, 53 år, er utnevnt til konstituert administrerende direktør for YIT AS, og han starter umiddelbart opp i sin nye rolle.

Bredesen har arbeidet mer enn 10 år i YIT, i Norge som tidligere salgs- og markedsdirektør og på konsernnivå i YIT Building Services med ansvar for kommunikasjon og service. Han kommer nå fra rollen som fungerende administrerende direktør i YIT Danmark – et ansvar han har hatt et halvt års tid.

Bredesen har mer enn 20 års ledererfaring fra bransjen, både nasjonalt og internasjonalt.

- YIT har mange pågående spennende og utfordrende leveranser innen både prosjekt- og servicevirksomheten. Norge er et av de mest lønnsomme landene i YIT Building Services, men det må jobbes kontinuerlig med forbedringsprosesser slik at vi kan fortsette å være våre kunders førstevalg. Med alle våre dyktige medarbeidere er jeg sikker på at vi sammen vil lykkes videre, sier Anders Bredesen, som gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.