Bjørneparken «flytter» til Hytte 2013

Over 70 utstillere har allerede reservert plass på Hytte2013, og årets messenyhet er at Bjørneparken på Flå rigger seg til med en stor aktivitetspark.

- Messen til våren rustes spesielt for å møte interesser og behov hos barnefamiliene, de tusenvis av unge, modne voksne som ønsker å etablere sitt ferieparadis for familie og venner. Hva er da mer naturlig enn at messen rigges for å ta imot hele familien – små som store – til en heldags opplevelse med aktiviteter for alle, sier Bjørnstad og røper den nye hovedattraksjonen.

Bjørneparken over 500 kvm
- Vi er både stolte og glade over at Bjørneparken på Flå rigger seg til med attraksjoner og opplevelser spredt over 500 kvadratmeter i en av våre utstillingshaller, sier Bjørnstad og fortsetter:

- Bjørneparken er jo et begrep for alle dyreinteresserte familier på Østlandet. De blant publikum som ennå ikke har besøkt Flå og Bjørneparken får en unik anledning til å stifte bekjentskap med dyrene på Hytte2013. For mange andre besøkende blir det et hyggelig gjensyn, sier Bjørnstad og legger til at dette blir bare ett av flere tilbud til de besøkende, småbarnsforeldre så vel som godt voksne.

Hytte2013 vil ha alle de utstillinger som hyttefolk tradisjonelt etterspør. Denne gang satses det imidlertid enda sterkere på hytteinteriør og utemiljø.

- Alle skal kunne finne inspirasjon og næring på Hytte2013. Naturligvis vil vi imøtekomme dem som forventer å finne det brede utvalget av leverandører, hytterelaterte produkter og tjenester. ”Hardware’en” har alltid hatt en sentral plass på hyttemessene. Men familienes interesse for interiør og innemiljø har ikke hatt vårt fokus på samme måte. Hytte2013 blir et vendepunkt i så henseende!

Vil ikke konkurrere med Kollen
Inspirert av positive tilbakemeldingene etter fjorårets messe og de mange påmeldingene, tar arrangøren høyde for en rekordstor hyttemesse neste år. Ca 30.000 kvadratmeter skal fylles med attraktive tilbud til publikum. For at messen skal være tilgjengelig for flest mulig har man også flyttet arrangementet til uka før alle de andre store hendelsene i Oslo-regionen.

- For at Hytte2013 skal bli årets hyttefestdager, har vi bestemt oss for å legge messen til 7.-10. mars. Helgen etter er det mye som lokker og frister - Holmenkollen, Sjøen for alle på Fornebu, Birkebeiner’n og Villmarksmessen på Hamar, sier Bjørnstad.