Mye flott veiarbeid

For vår del fryder vi oss over alle veiprosjektene som er i gang omkring land og strand i Norges land. Vi er svært fornøyd med at veivesenet og entreprenørene legger mye flid i prosjektene. Mange steder er det rene kunstverk i stein og betong som bygges opp i forbindelse med brukonstruksjoner og over- og underganger.

Det legges også betydelig vekt på å tilpasse veiprosjektene i terrenget. Og nå rydder man skikkelig opp etter seg.

Etter det vi har opplevet de siste årene med store nedbørsmengder og flom, synes det også som de aller fleste aktørene nå tar hensyn til vær og klima når nye veier bygges. Men selvsagt oppstår det problemer når himmelens sluser åpner seg fullstendig i trange daler. Da er det faren for skader overhengende. Men ved å planlegge rette – og ved å gjøre jobben rett – kan man forebygge mye skade. Selvsagt kan det koste litt mer, men det er ingenting i mot de utgiftene man får når hele veikroppen og annen infrastruktur forsvinner.

Nå er vi midt i fellesferien. Det er mye folk som ferdes langs veiene. Ta hensyn til dem som gjør at du kan kjøre enda tryggere neste gang du ferdes. Vi har ikke råd til å miste en eneste veiarbeider.