BoligPartner satser på Øvre Romerike

BoligPartner på Jessheim flytter inn i nye lokaler og satser offensivt på Øvre Romerike.

– BoligPartner Jessheim er inne i en offensiv periode. Nye prosjekter og behovet for flere folk gjorde at vi også trengte nye og større lokaler, sier daglig leder Anne Lise Nordstrøm.

På torsdag 26. april kl. 12.30 åpner BoligPartner på Jessheim dørene til sine nye lokaler i det gamle postkontoret på Jessheim med adresse i Veiberggata. I den forbindelse inviterer de kunder og samarbeidspartnere til offisiell åpning med flere overraskelser på lur.

– I forbindelse med at vi åpner nytt kontor har vi et helt spesielt åpningstilbud. Kunder som skriver kontrakt med oss om bygging av enebolig innen første juli 2012, vil få tilleggsleveranser til en verdi av 75.000 kroner, sier Nordstrøm.

– Vi deler også ut 20 goodie bags etter ”først til mølla-prinsippet”. I posene finner du fine overraskelser, blant annet gavekort fra Montér til en verdi av 400 kroner.

Det er BoligPartners satsning på Øvre Romerike som er en av årsakene til at BoligPartner på Jessheim nå flytter inn i nye lokaler.

– BoligPartner Jessheim er inne i en offensiv periode. Nye prosjekter og behovet for flere folk gjorde at vi også trengte nye og større lokaler. Vi skal utvikle tomter, bygge eneboliger i tillegg til to-, fire, og seksmannsboliger i områdene Holkebygrenda, Eltonåsen og Dal, sier Nordstrøm.

– Vårt mål med åpningen er å få folk innom på en hyggelig boligprat, fortelle om våre spennende nye byggeprosjekter og hvordan BoligPartner kan tilpasse nettopp din drømmebolig, sier Nordstrøm.