Ny adm dir i Huntonit og Fibo-Trespo

Styrene i de Byggmaeide datterselskapene Huntonit AS og Fibo-Trespo AS har i dag vedtatt å ansette Torfinn Knutsen (43) som administrerende direktør for begge selskapene.

Torfinn Knutsen har frem til i dag vært fabrikkdirektør i Fibo-Trespo AS. Den vesentligste endringen i hans utfordringer vil være at han fra 1. mai også vil lede Huntonit AS på Vennesla.

Torfinn Knutsen er fra Lyngdal og har lang erfaring fra byggevareindustrien gjennom varierte lederoppgaver fra Alloc i totalt ni år. Han har også ledet Fibo-Trespo i fem år.

- Huntonit AS er Venneslas største arbeidsgiver med ca. 200 årsverk. Selskapet har derfor betydelig behov for ledelsesressurser, sier konsernsjef og hovedaksjonær i Byggmna, Geir Drangsland.

- De økonomiske resultatene Fibo-Trespo AS har levert i den tiden Torfinn Knutsen har vært leder er særdeles gode og jeg har derfor stor tillitt til at Torfinn Knutsen kan bidra til å skape forbedringer i Huntonit AS, sier Drangsland.

- Både Fibo-Trespo AS og Huntonit AS er i samme bransje og jeg regner med at begge selskapene kan ha stor gevinst av et tett samarbeid, sier administrerende direktør Torfinn Knutsen.

- Fibo-Trespo AS er en av Norges fremste innen å benytte LEAN forbedringsprosesser og disse forbedringsprosessene vil bli overført Huntonit AS. Det er mange dyktige medarbeidere på Huntonit AS og jeg gleder meg til å samarbeide tettere med dem, sier Knutsen.