Ny daglig leder i Aase Byggeadministrasjon

Etter seks år som nestleder, tiltrer Karoline Hasselgård 1. mai som ny daglig leder i Aase Byggeadministrasjon. Hun overtar etter Elisabeth Aase som nå blir arbeidende styreleder.

- Det er en stor glede for meg å ta over rollen som daglig leder i Aase Byggeadministrasjon. Jeg har gjennom de siste seks årene som nestleder blitt godt kjent med selskapet, og ser frem til å være med å bygge selskapet videre sammen med alle de dyktige ansatte som er her, sier Karoline Hasselgård.

Hasselgård har jobbet som nestleder i Aase i 6 år, og har tidligere ledererfaring som bygningssjef i Bærum kommune. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Nytt styre
Hasselgård vil fremover arbeide for å styrke selskapets posisjon, og et nytt styre vil også være på plass før sommeren.

- Mitt mål er å fortsette å utvikle Aase Byggeadministrasjon til et enda bedre og mer synlig firma innen prosjekt- og byggeledelse, og samtidig å opprettholde selskapets fokus på krav til kvalitet, kundetilfredshet og utvikling, noe også ISO-sertifiseringen av vårt kvalitetssystem og miljøsystem bidrar til, sier Hasselgård.

Gründer blir arbeidende styreleder
Hasselgård tar over som daglig leder etter Elisabeth Aase, som har ledet selskapet i 21 år siden det ble etablert i 1991. Hun blir nå arbeidende styreleder, og vil fortsatt ha en sentral rolle i selskapet, men med et mer strategisk fokus nå som hun frigjør tid fra de operative oppgavene.

- Jeg har stor tro på Karoline som en dyktig og riktig leder for Aase, og jeg synes tiden nå er moden for å overlate roret til henne slik at jeg kan fokusere mer av min tid på de strategiske oppgavene, kundeprosjektene og den faglige oppfølgingen av våre ansatte, sier Elisabeth Aase.