Vianova inviterer til fagtreff

Vianova Systems årlige brukermøte arrangeres i år for 24. gang. Denne gangen på Sundvolden Hotell ved Tyrifjorden, 8-10 mai.

Hovedfokus i år blir samhandling og Novapoint 19 — Vianova Systems nye state-of-the-art prosjekterings-plattform — med støtte for fremtidens BIM-baserte arbeidsmetodikk.

Under parolen «Sammen tar vi steget videre» setter årets Novapoint brukermøte særlig fokus på samordning og samhandling i prosjekteringssammenheng, spesielt i lys av den nye Håndbok 138 til Statens vegvesen.

I tillegg omfatter det omfattende konferanseprogrammet egne spor for jernbane, tunnel og kommunalteknikk. Konferansen har et rekordstort program med alt i alt 54 foredrag og minikurs.

Etter hele 24 år og en etablert ledende posisjon som teknologileverandør i det nordiske markedet for samferdselsinfrastruktur og kommunalteknikk, betegnes Vianova Systems brukermøter som årets fagbegivenhet i bransjen.

Der presenteres nyeste nytt innen prosjekteringsverktøy og metodikk, man får tips og råd, høre brukererfaringer, og man kan utveksle ideer med kolleger i andre virksomheter. Alt i alt uvurderlig faglig påfyll, for ikke å glemme verdien av det sosiale aspektet i sammenkomsten.

Vianova Systems har for anledningen alliert seg med en rekke av selskapets mest avanserte Novapoint-kunder som foredragsholdere, blant andre. Det borger for ekstra mye matnyttig informasjon og påfyll.

Flere hundre veg- og baneplanleggere, VA-ingeniører, entreprenører, landskapsarkitekter, arealplanleggere, landmålere m.fl. samles på Sundvolden 8-10 mai.