Region Øst best i Norgeshus-kombinert

Det ble svært jevnt da Norgeshus sammen med sine medsponsorer Glava og Natre Vinduer arrangerte mesterskap i kombinert under boligkjedens kongress i Ålesund.

Fire lag stilte til start sammensatt av distriktssjef pluss en representant fra distriktsstyret i hver av de fire regionene Norgeshus er inndelt i.

Under kyndig veiledning av den tidligere kombinertløperen Sverre Rotevatn, nå Norges Skiforbund, ble det rigget opp en hoppbakke i parken ved foten av Aksla i Ålesund sentrum. Det ble hoppet med stumpeski, og svevene begrenset seg til vel tre meter. Hoppdress ble droppet delvis på grunn av overvekt, men alle deltakerne benyttet selvsagt hjelm.

Etter en hoppkonkurranse med flere stygge fall, men også noen imponerende stilrene hopp med skikkelig telemarknedslag, ble det gått langrenn i kongressalen på hotellet. På grunn av snemangelen i Ålesund by ble langrennsbiten avviklet som stakekonkurranse på tredemølle hvor god ballanse og riktig staketeknikk ble avgjørende.

Det hele endte i sekundstrid hvor datapropgrammet til Rotevatn til slutt kunne kåre Region Øst, bestående av distriktssjef Lasse Engh og Stian Martinsen fra Norgeshus Borg Entreprenør, som vinnere.

Premien stod sponsorprosjektet Leca, Norcem og Byggeindustrien for. Det var startlisenser til å gå Birkebeinerrennet i mars neste år. Dessuten fikk vinnerne en T-skjorte som med fordel kan benyttes til trening før styrkeprøven på ski over fjellet fra Rena til Lillehammer.