Byggmax ansetter 63 personer

Byggmax forsetter å vokse, og for å kunne møte det økte trykket i vår- og sommersesongen ansetter nå kjeden 63 nye personer i Norge.

Ansettelsene gjelder alle Byggmax’ butikker i Norge, fra Kristiansand til Trondheim.

- Vi opplever en sterk vekst, både i eksisterende butikker og gjennom nyetableringer. Vår og sommer er høysesong for oss, og vi trenger derfor ekstra bemanning. At vi samtidig kan bidra til at flere unge får mulighet til å jobbe, er noe vi syns er svært gledelig, sier administrerende direktør i Byggmax, Magnus Agervald.

I Norge, Sverige og Finland søker Byggmax nå etter totalt 215 nye ansatte, hvorav 63 i Norge. Nordmenns interesse for oppussing og renovering ser ut til å holde seg, og i løpet av april skyter oppussingstrenden ytterligere fart, og byggevarebransjen går inn i sin høysesong. Da skal terrasser bygges, uteboder og gjerder settes opp og husvegger males. Hovedorganisasjonen Virke sier i sine prognoser for 2012 at de har tro på en fortsatt vekst i den norske handleevnen, og at dette i særlig grad vil komme byggevarebransjen til gode. Veksten for denne bransjen er spådd til 7 prosent.

Byggmax har rundt 100 ansatte i Norge. En gjennomsnittsbutikk hos Byggmax har mellom fire og seks ansatte, og i høysesongen øker staben med mellom én og fem ansatte per butikk.

Siden Byggmax etablerte seg i Norge i 2007, har kjeden åpnet 20 varehus her i landet. I løpet av de nærmeste årene ønsker man å etablere ytterligere 20 varehus i Norge.