ProffPartner kler opp Sunnmøre

Seks kommuner på Sunnmøre har valgt ProffPartner i Ålesund som leverandør av arbeidstøy og fottøy.  

Kommunene Ålesund, Giske, Sula, Stranda, Sandøy og Ørskog har valgt ProffPartner Ålesund som leverandør av arbeidstøy og fottøy til barnehage-, SFO- og skolepersonell, samt som leverandør av arbeidstøy og fottøy til primært tekniske virksomheter i kommunene.

Andre virksomheter i kommunene har også mulighet til å benytte seg av avtalen.

Avgjørende tildelingskriterier for konkurransene var pris, kvalitet, miljø, service og tilgjengelighet. Begge avtalene har fottøy som opsjon, dette grunnet kjøpers mulighet til å gå utenom avtalene ved behov for individuell tilpasning.

– Dette er to spennende kontrakter for oss. Vi er godt fornøyd med at ProffPartner Ålesund, som åpnet for under seks måneder siden, allerede gjør seg sterkt bemerket. Det er artig å bli vurdert som forholdsmessig best av tilbudene på tildelingskriteriet kvalitet i begge konkurransene, og i tillegg best på tildelingskriteriet pris i en av konkurransene. Sett under ett ble vi vurdert som best av tilbyderne i begge konkurransene. Dette viser at ProffPartner er en solid leverandør som kan levere komplette løsninger, sier Chris Kirkemo, markedssjef i JerniaGruppen i en pressemelding.

– Ålesund kommune er fornøyd med avtalene og ser frem til et godt samarbeid med ProffPartner Ålesund, sier rådgiver Guro Hanche-Olsen v/Konserninnkjøp, Ålesund kommune.

Den ene avtalen omfatter blant annet kjøp av ullundertøy, varmedresser, allværsklær og regntøy til barnehage-, SFO- og skolepersonell. Den andre avtalen omfatter blant annet kjøp av både synlighet og standard arbeidstøy, kjeledresser, varmedresser, regntøy og renholdstøy, dette primært til tekniske virksomheter. Begge avtalene er rammeavtaler på to år, med mulighet for inntil to års forlengelse.

– Vi brenner for kvalitet og kundeservice, og våre tilbud tar høyde for velvære og komfort. Vi tilbyr blant annet løsninger for skanning av føtter for å sikre rett valg av såler og sko. Riktig arbeidstøy med god komfort mener vi vil kunne bidra til reduksjon av sykefravær, sier Torgeir Vadset, avdelingsleder ved ProffPartner Ålesund.