2000 på EBA kurs

EBAs kursvirksomhet, Entreprenørskolen, har mer enn doblet antall gjennomførte kurs siden 2006. Antall kursdeltakere er tredoblet, og har passert 2000 årlig.

- Det viser at kursene er nyttige for bedriftene, sier adm. direktør Jon Sandnes i EBA

De siste årene har det særlig vært etterspørsel etter kurs i plan- og bygningsloven, teknisk forskrift og den nye totalentreprisestandarden. Kursene tilbys både gjennom Entreprenørskolen sentralt i Oslo, og gjennom EBAs lokalavdelinger, i tillegg til at en god del av kursene settes opp som bedriftsinterne kurs.

- Det er gledelig at bedriftene følger med og sørger for å holde seg oppdatert, sier kursrådgiver Lene Jønsson, som er glad for at medlemsbedriftene søker seg til Entreprenørskolen når de trenger faglig oppdatering.

- I tillegg til å tilby kurs i viktige lover, forskrifter og kontraktstandarder skal vi tilby kurs innen så vel HMS som ledelse, og ikke minst skal vi forsøke å være tidlig ute med å se hvilken kompetanse framtidens byggenæring trenger.

Jønsson viser til at de i vår kan tilby to helt nye kurs for å styrke medlemmenes kompetanse om lean: Produksjonsplanlegging og byggeplassorganisering (Lean byggeplass).