Styrker satsingen på Glasopor skumglass

Norsk Glassgjenvinning øker den årlige produksjonen av Glasopor skumglass med 150 000 kubikkmeter, og satser tyngre i Midt-, Vest- og Nord-Norge.

Det er selskapets nye regionsjef Rune Skarstad som skal lede satsingen i de nye markedene. Skarstad kommer fra stillingen som avdelingsingeniør ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Der hadde han ansvar for de byggtekniske laboratoriene, og jobbet blant annet med geoteknikk, betong og vei. Skarstad har også lang erfaring med salg innen bygg og anlegg, blant annet som distriktssjef i Norsk Leca og salgssjef i Weinberger.

– Glasopor skumglass er et relativt nytt produkt som har hatt fantastisk fremgang, og jeg ser frem til å lede satsingen videre. Dette er et produkt med stort potensial som kommer til å bli brukt mye fremover, spesielt i veiprosjekter, sier Skarstad.

Glasopor skumglass er et viktig produkt for Norsk Glassgjenvinning. Hittil har produksjonen foregått på selskapets fabrikk i Skjåk. Nå bygges det også et nytt anlegg i Fredrikstad, som vil øke den årlige kapasiteten fra 100 000 til 250 000 kubikkmeter.

– Etterspørselen etter Glasopor har vært helt utrolig. På grunn av kapasitetsutfordringer har vi hittil fokusert på Østlandsområdet. Med ny fabrikk får vi endelig mulighet til å gå tyngre inn i Nord-, Vest- og Midt-Norge. Rune Skarstad er utvilsomt rett mann for å lede Glasopor-satsingen vår i disse områdene. Han er en meget erfaren selger som har inngående kunnskap om bransjen og markedet vi opererer i. Vi er stolte av å ha ham med på laget, sier Kjell Håkon Helgesen, administrerende direktør i Norsk Glassgjenvinning

Skarstad tiltrer i stillingen 14. mars 2012 og skal jobbe fra Trondheim.