Kjedeleder utfordret til nytt Birken-mål

Systemhussjef Karl Arne Jespersen fullførte Birkebeinerrittet i fjor. Nå er han utfordret til å gjenta prestasjonen, men denne gangen til å sykle på under seks timer.

– Jeg synes ikke det er riktig at en bedriftsleder skal slå seg til ro når han har nådd sine mål. Da er det på tide å sette seg nye, og du sa til meg etter fjorårets ritt at neste mål måtte være å sykle på under seks timer. Så vær så god, sa Stein Borgen i Birkebeiner-sponsorprosjektet til Weber, Norcem og Byggeindustrien og overrakte en forbauset kjedeleder en lisens til å sykle årets ritt.

Utdelingen skjedde på Systemhuskongressen som ble arrangert i Svolvær sist helg. Og her skapte Stein Borgen ytterligere spenning og forventning da to personer fra kjedens forhandlere skulle trekkes ut til å sykle Birken. De heldige vinnerne av de ettertraktede lisensene ble Hørdur Hardarson fra Sandnesbedriften Fakta Bygg og Geir Kenneth Lyngedal fra Ballstad Bygg hjemmehørende på Leknes i Lofoten.

Videre ble Ove Martin Svae fra Larvik-bedriften Lågen Bolig, som vant lisens på fjorårets kongress, hedret for å være raskeste Systemhusmedlem på Birkebeinerrittet. Der var ikke den andre fjorårsvinneren, Magne Barbøl fra Enebakk-bedriften Østenfjeldske Bygg & Entreprenør. Men han mottok kongressens fortjente hyllest for å ha lagt seg i trening etter trekningen og for å ha fullført rittet i pen stil. En ekte vinner.

De vant lisenser til å sykle Birkebeinerrittet i fjor og fullførte. Fra venstre: Ove Martin Svae fra Lågen Bolig, kjedeleder Karl Arne Jespersen og Magne Barbøl fra Østenfjeldske Bygg & Entreprenør.