Sweco kåret til årets bedrift i Bærum

I skarp konkurranse med næringsliv og organisasjoner i Bærum har Sweco blitt kåret til årets bedrift.

Årets bedrift

- Deles ut av Nordea lokalt
- Formålet er å gi anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som siste år har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i Bærum
- Prisvinneren har utviklet og produsert et produkt eller en tjeneste som vekker oppmerksomhet
- Prisvinneren har bidratt til god markeds- og kundekommunikasjon, også gjennom media, so kan tjene som forbilde for næringslivet
- Prisvinneren har gjennom nytenkning bedret forholdene for næringslivet i Bærum

 

– Vi er veldig glade for denne anerkjennelsen som årets bedrift, kommenterer administrerende direktør Vibecke Hverven til Budstikka.

- Trivsel og stolthet på arbeidsplassen er helt sentralt. Det gleder meg langt inn i hjerteroten som jeg pleier å si, at interne medarbeiderundersøkelser skårer topp her. For trives du, så utvikler du deg. Da gir du langt mer og yter langt mer enn du ellers ville gjort, sier Hverven til Budstikka.

- Dere har vært med å synliggjøre næringslivet i Bærum, og den delen som vi har mye av, nemlig kunnskapsbasert næring. Jeg tror slike positive oppslag gjør oss stolte av kommunen vi bor i. Og jeg tror også at oppslagene kan ha inspirert noen av de yngre leserne til å tenke i at real eller tekniske fag kan være et godt karrierevalg, sier ordfører Lisbeth Hammar Krog under torsdagens utdelingen av prisen ifølge Bærum kommunes nettside.

- Jeg tror at de aller fleste gjennomsnittlig observante, samfunnsinteresserte og avislesende bæringer har fått med seg at Sweco er i vinden, dere ansetter folk, jobber med viktige saker og interesserer dere for det som skjer i lokalmiljøet, sier ordføreren.