Dooria har snudd minus til pluss

Siden august i år har dørprodusenten Dooria Norge hatt positiv drift, ett og et halvt år etter at investeringsselskapet Credo Partners reddet selskapet fra konkurs.

Denne positive utviklingen kommer blant annet som en følge av at den tapsbringende produksjonen i Årdal ble avviklet i sommer. Det er i tillegg gjennomført en rekke tiltak og endringer som har bidratt til å stoppe den negative utviklingen i selskapet.

- Vi er selvfølgelig tilfreds over at de positive resultatene setter oss i stand til å fortsette å utvikle virksomheten, sier administrerende direktør Mikkel Sandvik, som ble hentet inn av Credo for å gjennomføre snuoperasjonen.

Sandvik understreker at Dooria har møtt stor velvilje fra hele byggebransjen etter at han overtok.

- For byggebransjen var det viktig at Dooria overlevde. Det er tøff konkurranse i dørbransjen i dag, og Dooria er en viktig aktør for å sikre at denne positive konkurransen fortsetter. Når vi nå ser positive resultater skal vi fortsette å utvikle oss i tråd med kundenes behov og ønsker, sier Sandvik.
Det er nylig etablert et nytt sentrallager i Moss, noe som vil komme Doorias kunder i Norge til gode gjennom kortere leveransetid og generelt høyere servicegrad,

- Vi har som grunnleggende ide at vi skal tilpasse oss kundene – og ikke omvendt. Da må vi forstå kundenes behov og dernest tilby løsninger i tråd med dette. Med det nye lageret har vi kommet et langt skritt i denne retningen, sier Sandvik.