Husby ny leder for Firesafe Consulting

Jorunn Iren Husby er ansatt som leder for brannrådgivningsfirmaet Firesafe Consulting. Nå skal hun videreutvikle Firesafe Consulting til å bli ledende innen det brannfaglige miljøet i Norge.

Jorunn Iren Husby tiltrer stillingen 1. september 2011 og har solid bakgrunn fra brannteknisk rådgivning og eiendomsforvaltning. Hun kommer fra Trondheim Energi Eiendom hvor hun har vært leder for Facility Management de siste tre årene. Tidligere har Jorunn vært leder for Skansen Consults rådgivningsavdeling i Trondheim og jobbet med teknisk forvaltning i ulike stillinger i Basale-systemet.

Husby er utdannet ingeniør fra Trondheim Ingeniørskole og har Mastergrad fra NTNU i eiendomsforvaltning. Hun har gjennomført Statkrafts lederopplæringsprogram. Husby har vært engasjert innen brannsikring i mange år og vært brukt som foredragsholder i mange sammenhenger. For tiden har hun styreverv i Midt-Norsk forum for brannsikkerhet. Hun har akkurat avsluttet to perioder som nestleder i styret i bransjeforeningen BFO, Brannfaglig fellesorganisasjon.

Firesafe Consulting utfører tjenester innen bl.a. brannteknisk rådgivning, brannvernledelse og tegning og er en del av Firesafe–konsernet. Firesafe Consulting har vokst betydelig de siste årene og har i dag 20 medarbeidere og avdelinger i Oslo og Trondheim.

- Vi er veldige glade for at vi har fått Jorunn med oss til å utvikle Firesafe Consulting videre, sier Morten Ameln, adm.dir. i Firesafe AS.

- Hun har en solid bakgrunn fra brannteknisk rådgivning og eiendomsforvaltning. Samtidig er hun målbevisst, seriøs og faglig dyktig. Vår ambisjon er å bli et ledende brannfaglig miljø i Norge, og vi tror Jorunn vil kunne bidra mye til dette.