Veidekke bygger mer på Rodeløkka

Veidekke Entreprenør AS har fått i oppdrag av Veidekke Eiendom AS å bygge trinn 2 på boligprosjektet Konfektfabrikken på Rodeløkka i Oslo. Kontrakten gjelder oppføring av 50 nye leiligheter med en samlet salgsverdi på i overkant av 150 MNOK ekskl. mva.

Freia hadde fra 1889 en sjokoladefabrikk på eiendommen, men produksjonen ble for noen år siden flyttet til naboeiendommen. Veidekke satte i desember i gang med oppføring av første byggetrinn på boligprosjektet med 84 leiligheter med en samlet salgsverdi på 260 MNOK.

- I april 2011 startet salget av de 50 leilighetene i byggetrinn 2. Disse ble også svært godt mottatt i markedet, og beslutning om byggestart ble fattet etter kun en ukes forhåndssalg. For byggetrinn 1 og 2, er det pr 31. mai solgt 112 av totalt 134 leiligheter med en samlet salgsverdi på 333 MNOK. Byggestart for trinn to er akkurat igangsatt, og boligene skal være ferdigstilt i desember 2012, sier prosjektutvikler Tor Nordstrøm i Veidekke Eiendom.

Totalt er det prosjektert fire byggetrinn med til sammen 253 leiligheter, med en estimert salgsverdi på drøyt 900 MNOK. For å sikre en rasjonell og kontinuerlig produksjon, er også neste byggetrinn allerede ferdig prosjektert.

- Trinn 3 forventes å bli lagt ut for salg høsten 2011, og trinn 4 vil trolig bli lagt ut for salg i løpet av våren 2012. Prosjektets mottakelse i markedet har vært utelukkende positiv, og vi har stor tro på at dette fortsetter for de kommende byggetrinnene, legger Nordstrøm til.

Veidekke samarbeider med Astma- og Allergiforbundet om å bygge boliger med særdeles godt og helsevennlig inneklima. Ved bevisste valg og gjennomtenkte løsninger og materialer tilrettelegger Veidekke for helsetrygge boliger.