BNL inviterer til åpent møte

Byggenæringens Landsforening (BNL) inviterer hele næringen til åpent møte i Radisson Blu Scandinavia hotell fredag 10. juni klokken 09.

Møtet, som er gratis og varer ca. tre timer, har et tettpakket program. Ikke minst vil det bli satt et sterkt søkelys på den økonomiske utviklingen i næringen fremover.

– I de seneste årene har BNL ønsket å benytte den årlige generalforsamlingen til å samle næringen omkring noen sentrale temaer. Byggedagene vil og skal være den årlige store samlingen, men det er fint å kunne benytte BNLs generalforsamling til å løfte opp ytterligere temaer. I år ønsker vi å rette fokus mot et av BNLs fokusområder som er seriøsitet og her vil regjeringens handlingsplan mot kriminalitet bli viktig, sier adm. direktør Ketil Lyng i BNL.

I tillegg kommer skattedirektøren som vil snakke om hvordan de nærmer seg problemstillingen.

- Etter dette vil Harald Magnus Andreassen fra First Securities og Kjell Senneset gi oss et oppdatert bilde av de store linjene i verdensøkonomien fremover, for deretter å gi oss et innblikk i norsk økonomisk utvikling og de siste prognosene for næringen. Aktuelle og spennende temaer som jeg håper mange vil finne interessante, legger Lyng til.

Programmet finner du her

Her kan du melde deg på arangementet