Ny sjef i JGO Betong

Adm. dir Johan Wigestand i Østraadt Rør Gruppen AS vil i tillegg til denne stillingen overta som adm. dir. i JGO Betong AS etter Jon Sivert Nielsen.

Bakgrunnen for denne endringen i ledelsen av JGO Betong AS er at Forretningsområdet Belegningsstein i løpet av det siste halve året har lagt ned datterselskapet Østraadt Stein AS produksjonssteder i henholdsvis Spydeberg og Sandnes. Dette har ført til en enklere organisasjonsstruktur med et produksjonsanlegg på Sørlandet (Kristiansands Cementstøberi AS) og to produksjonsanlegg på Østlandet (Asak AS og Asak Ringerike AS) og vil føre til at dette forretningsområdet i fremtiden vil kreve mindre ledelseskapasitet fra JGO Betong side. Med de strukturelle grep som nå er tatt, bør forholdene ligge til rette for lønnsomhet innen forretningsområde belegningsstein

I den perioden Jon Sivert Nielsen har ledet JGO Betong har han hatt hovedfokus på og brukt det meste av sin tid på forretningsområdet belegningsstein, samt en viss tid på JGO Betong som konsernspiss.

Jon Sivert Nielsen har vært innleid i funksjonen som adm.dir. i JGO Betong AS. Han er partner i selskapet Norscan Partners AS og vil gå tilbake til oppdrag i forbindelse med dette selskapet.

Lederskiftet ble gjennomført 2. mai.

Johan Wigestrand vil i tillegg til stillingen som adm. dir. i JGO Betong AS også inneha stillingen som adm. dir. i Østraadt Rør Gruppen. Johan Wigestrand har lang ledererfaring og sterk fagkunnskap innenfor begge de to forretningsområdene i JGO Betong AS.