TVE bygger for Kiwi og Skagerak Elektro

Peabs datterselskap Telemark Vestfold Entreprenør har fått to nye oppdrag.

Ny Kiwi-forretning i Bø
TVE skal oppføre en ny Kiwi forretning i Bø. Bygget vil bli pelet og ført opp i en kombinasjon av plasstøpt og prefabrikkert betong. Det etableres parkering på taket. Tekniske-og disponible rom (ca. 200m2) legges på tak. Bygget har en grunnflate på 1000m2.

Oppdraget utføres som totalentreprise for Brekke Eiendom AS. Kontraktssum er MNOK 13.700.000 eks. mva. Forventet oppstart er april 2011, og prosjektet skal ferdigstilles i november 2011.

- Dette er et viktig oppdrag for TVE i midt Telemark. Vi går nå i gang med forhåndskonferanse, prosjektering og søknader, sier daglig leder Kjetil Runningen i TVE.

Nye kontorer for Skagerak Elektro i Porsgrunn
TVE har fått i oppdrag å bygge om Flodmyrveien 17 i Porsgrunn, som tidligere var Monters senter i Porsgrunn. Eiendommen skal nå bli nytt hovedkontor for Skagerak Elektro. Eksisterende bygningsmasse består av tidligere butikk, kontor og kaldtlager. Eksisterende butikk/kontor (ca. 300m2) skal nå bygges om til kantine, garderober og møterom. Det skal føres opp et tilbygg på 600m2 fordelt på to etasjer som skal inneholde kontorer.

Tilbygget vil bli ført opp med bæring i stål og tre. Etasjeskille utføres med hulldekker og takkonstruksjon utføres med w-takstoler. Yttervegger i bindingsverk kledd utvendig med platekledning. Innvendig vil det bli benyttet systemvegger og himlinger.

Oppdraget utføres som totalentreprise for Thingstad Eiendom AS. Kontraktssum er på MNOK 5.700.000 eks. mva.

- Vi går nå i gang med prosjektering og forbereder rammesøknad. Forventet oppstart er mars 2011, prosjektet ferdigstilles i september 2011, sier Kjetil Runningen.