Norgips sin eier kjøper Sävsjö Plåtindustri AB

Knauf Northern Europe har kjøpt alle aksjer i Sävsö Plåtindustri AB. Overtagelsen skjedde den 3. januar 2011 og styrker derved gruppens engasjement innen forretningsområde stålprofiler.

Norgips sin virksomhet i Norge og Sverige inngår i Knauf Northern Europe. Oppkjøpet marker et viktig steg i Knauf sin vekststrategi frem mot 2015, heter det i en pressemelding.

Sävsjö Plåtindustri vil fortsette som en egen forretningsenhet og vil vokse til og bli kjernen i stålprofilvirksomheten i Nord-Europa. Sävsjö Plåtindustri er allerede i dag en viktig suppleringsleverandør for Norgips og samarbeidet vil naturlig nok utvides for og dekke Norgips behov som Systemleverandør.

Sävsjö Plåtindustri vil bli en viktig partner i Knauf Northern Europe sin interne tekniske utvikling av produkter og byggesystemer

Norgips ser meget positivt på de muligheter som et økende byggemarked gir og utvikler nå nye produkter og tjenester sammen med sine samarbeidspartnere innen distribusjon og entreprenørvirksomhet.

Norgips Norge AS er en del av den tyske Knauf Gruppen, har ca. 115 ansatte og en årlig omsetning på 440 mill. kroner. Knauf Gruppen er et spennende internasjonalt konsern med fabrikker over hele verden og over 20.000 ansatte.

Norgips er en solid og moderne industribedrift som produserer og markedsfører gipsplater og bygningssystemer. Norgips legger vekt på kvalitetssikring og er sertifisert etter NS ISO 9001og NS ISO 14001, som er gjennomført i alle bedriftens funksjoner. Bedriften har sitt hovedsete på Tørkop, på grensen mellom Drammen og Svelvik. Les mer om bedriften på www.norgips.no