Rekordinteresse for Bygg Reis Deg

Aldri før har antallet påmeldte utstillere vært så stort drøye ti måneder før neste års Bygg Reis Deg i oktober 2011.

– At de forskjellige aktørene viser slik interesse bekrefter troen på betydelig vekst i norsk byggenæring i årene fremover, sier adm. dir. Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg. - En annen viktig årsak er at også anleggsbransjen får sterkt fokus på neste års messe, sier Gavelstad.

Bygg Reis Deg har siden den første messen ble arrangert i 1954 vært byggenæringens største og viktigste møteplass. I 2011 lanseres en helt ny utgave av Bygg Reis Deg hvor spesielt innrettingen mot fagmiljøene i bygg- og anleggssektoren blir enda tydeligere. Messen, som arrangeres 19. – 23. oktober 2011 på Norges Varemesse på Lillestrøm har allerede solgt 60% av sitt utstillingsareal.

- At Statens Vegvesen er med som samarbeidspartner viser betydningen messen vil få også for anleggssektoren, og vi arbeider med et sterkt faglig konferanseprogram, der blant annet samferdsel blir et viktig tema, fremholder Halvard Gavelstad. – Nye krav til energieffektiv bygging både ved rehabilitering og nybygg blir også et sentralt tema, og vi har allerede flere utstillere på plass som vil demonstrere sine løsninger og produkter for energieffektive bygg, sier Gavelstad.

Smarthusteknologi er også et fagområde som får stor oppmerksomhet på messen. - Det skjer en rivende teknologisk utvikling for optimale styringssystemer i bygg, og vi forventer å kunne vise det aller siste i smarte, gode løsninger, avslutter Halvard Gavelstad.