Ny Skanska Bolig-sjef

Magnus Aune Hvam (33) er utpekt til ny administrerende direktør i Skanska Bolig.

På samme tid er Anette Frumerie er blitt utpekt som Business Unit President i Skanska Boligutvikling Norden, Skanskas forretningsenhet som utvikler boliger i Sverige, Norge og Finland.

Selskapet har som mål å bli den ledende boligutvikleren i Norden. Aune Hvam vil også ta del i den nordiske ledergruppen i Skanska Boligutvikling Norden.

- Den sterke etterspørselen i markedet kombinert med Skanska soliditet betyr at vi nå er i stand til å investere mer aggressivt. Med den nye organiseringen skal vi sette ekstra fokus på resultatorientering i de enkelte markedsområdene, sier ny Business Unit President i Skanska Boligutvikling Norden, Anette Frumerie.

Magnus Aune Hvam har siden mai 2009 jobbet i Skanska Boligutvikling Norden med ansvar for Eiendom og Prosjektutvikling i Skanska Bolig. Han har vært ansatt i Skanska siden 2001.

- Det er viktig å ta vare på de gode grepene vi har gjort de siste årene, med økt satsning på kundeinnsikt og kundefokus samtidig som vi dreier selskapet mot en mer effektiv virksomhet, sier ny administrerende direktør, Magnus Aune Hvam.