Årets Byggmakker

I forbindelse med årets Byggmakkerforum, hvor nærmere 700 Byggmakkere og deres leverandører deltok, ble prisen for årets Byggmakker kåret.

Vinner i stor klasse (omsetning over 100 mill) ble Byggmakker Arendal. Vinneren i liten klasse (omsetning under 100 mill) ble Byggmakker Skattum Hamar.

– Dette er en pris som verdsettes utrolig høyt, og som har stor verdi for våre butikker, sier Espen Hoff, administrerende direktør i Byggmakker Norge.

Kandidatene til årets Byggmakker ble vurdert ut i fra kriterier som salgsutvikling, lojalitet til Byggmakker kjedens aktiviteter, kampanjegjennomføring, helhetlig konseptgjennomføring og kundeopplevelse.

- Det er summen av hva de leverer, hvordan de fremstår og ikke minst hvordan de oppfattes av kunden som gjør butikken til årets Byggmakker, sier Hoff.

Grundig forarbeid
Vinneren i liten klasse (omsetning under 100 mill) ble Byggmakker Skattum Hamar.

- Jeg er utrolig stolt av de 28 ansatte som det siste året har brettet opp armene og intensivert arbeidet med å skape en butikk som er til for kundene. Vi har ikke minst arbeidet veldig systematisk med rutiner. Det er helt avgjørende for at vi ved første gangs levering kan levere riktig produkt, med riktig pris, til riktig sted og til riktig tid.

- Denne prisen betyr at vi er på riktig vei i arbeidet med å posisjonere oss enda tydeligere lokalt i regionen. Vår omsetning er på 80 millioner kroner. Med økt byggeaktivitet på Olrud i 2011 og ikke minst at vi i den sammenheng får Coop OBS som nabo er vi beredt til å ta i mot en økt kundestrøm, sier Erik Olsen, daglig leder i Byggmakker Skattum Hamar

Kompetente medarbeidere
Vinner i stor klasse (omsetning over 100 mill) ble Byggmakker Arendal.

– Jeg er utrolig stolt av de ansatte som har vist en enorm innsats for å lykkes med vårt nye byggevarehus på Stoa. Vi har svært kompetente medarbeidere som strekker seg for å innfri kundens forventninger, gir gode råd og yter god service ovenfor kundene våre.

- Denne prisen gir inspirasjon og er en bekreftelse på at vi leverer og har lykkes i dagens marked.

- Byggmakker Arendal, og som er Aust-Agders største byggevarehus, har i år en økning på 14 prosent og forventer en omsetning i år på kr. 125 mill. Vi har i år økt våre markedsandeler da markedet for byggevarer har hatt en generell økning på fire prosent, sier Trygve Haugen, daglig leder i Byggmakker Arendal.