Sweco søker 100 ingeniører

Sweco opplever sterk vekst og økt etterspørsel etter kompetanse innen alle sine fagområder. Nå søker selskapet etter nærmere 100 ingeniører og miljørådgivere over hele landet.

Sweco har utviklet seg solid, og er på Dagens Næringslivs Gaselleliste for 2010, som utpeker bedrifter som har en sterk positiv utvikling over flere år basert på flere kriterier. Sweco opplever økt etterspørsel innen samtlige fagområder. - Det er et stort etterslep innen de fleste av våre forretningsområder som viser et betydelig potensial for de tjenestene vi tilbyr, sier administrerende direktør i Sweco, Vibecke Hverven.

- Dagens rådgivere har mer enn noen gang mulighet til å prege samfunnsutviklingen fremover. Å prosjektere fremtidens løsninger vil handle om å være nytenkende og jobbe enda mer sammen på tvers av fagområdene. Ingeniører som ser alle de nye mulighetene til å prege samfunnsutviklingen, vil også velge arbeidsgivere som har dette høyt på agendaen, fortsetter Hverven.

Sweco søker kandidater med ingeniør- og miljøfaglig kompetanse, som får en unik mulighet til å jobbe blant 31.000 spennende og engasjerende prosjekter, nasjonalt eller internasjonalt i Sweco, i følge Hverven.

Scorer høyt som attraktiv arbeidsplass På Universums liste over attraktive arbeidsplasser er Sweco blant selskapene som klatrer mest. I år ble det 10. plass, mot 22. plass i fjor. Resultater fra interne medarbeiderundersøkelser viser også at Sweco har etablert et arbeidsmiljø med stor trivsel og mange stolte medarbeidere. Dette sier mye om et sterkt arbeidsengasjement.

- De ansatte i Sweco ser mulighetene de har både karrieremessig, og ikke minst hvilken påvirkningskraft de samtidig har på en positiv samfunnsutvikling. I samtlige prosjekter jobber vi aktivt med å finne de gode miljøvennlige og bærekraftige løsningene. Dette blir stadig viktigere for oss alle uansett yrke, sier Hverven.

Jobber tverrfaglig og helhetlig Selskapet som har over 900 ansatte i Norge og 5.200 ansatte i 11 land, gjennomfører i dag 31.000 oppdrag i 90 land.

- Vi jobber flerfaglig på tvers av regioner og avdelinger over hele Norge, samt internasjonalt. Klima- og miljøutfordringene gir dagens ingeniører og miljøeksperter store muligheter til å tenke nytt og annerledes, i tillegg til å kunne jobbe tverrfaglig og helhetlig. Det handler om å utnytte ingeniør- og miljøkompetansen til å ufordre etablerte tankesett for å skape de fremtidsrettede løsningene kundene og samfunnet har behov for, sier Hverven.

Sweco søker kollegaer med ingeniør- og miljøkompetanse til sine 25 kontorer, fra nord til sør i landet.