Quale blir ny direktør i Multiconsult

Sverre Quale (54) forlater jobben som konsernsjef i Avinor for å overta som administrerende direktør i Multiconsult.

Styret i Multiconsult er svært glade for å ha lykkes med å få Sverre Quale med som leder for selskapet.

- Selskapet har posisjon for, og ambisjoner om, videre utvikling i det norske og internasjonale markedet. Med Quale får vi med oss en inspirerende toppleder med høy kompetanse og dokumentert evne til å skape resultater. Sverre Quale blir en verdig etterfølger etter Håkon Sannum som i sitt lederskap har bidratt betydelig til at Multiconsult er et av de ledende selskapene i vår bransje, sier Steinar Mejlænder-Larsen, styreleder i Multiconsult.

Overtar roret med ydmykhet og god ballast
- Etter snart 12 år i statlig virksomhet er jeg klar for å vende tilbake til privat næringsliv og møte framtidens teknologiske utfordringer i et av Norges fremste ingeniørmiljøer. Det er med ydmykhet jeg overtar roret i en veletablert kompetansebedrift som Multiconsult, men med min varierte erfaring fra ulike bransjer tror jeg at jeg kan bidra til å stake ut riktig kurs for virksomheten og videreutvikle organisasjonen i tråd med denne, forteller Sverre Quale.

Sannum fortsetter i Multiconsult
Håkon Sannum har hatt et stort engasjement i utviklingen av Multiconsult i løpet av de ti årene han har sittet som administrerende og har ikke noen planer om å forlate Multiconsult når den nye lederen er på plass

- Jeg synes styret har gjort et godt valg. Sverre har en variert og spennende yrkesbakgrunn. Han vil berike oss med nye tanker som han tar med seg fra andre bransjer. Samtidig har han bred erfaring med å arbeide i store organisasjoner lokalisert på flere steder i Norge, sier Håkon Sannum i sin kommentar til styrets valg.

- Jeg ser fremdeles en fremtid i Multiconsult. Når Sverre er om bord får vi sette oss ned for å se hvor min erfaring kan benyttes til det beste for Multiconsult, sier Sannum